DeDenkDoos

Een magische doos voor het kinderbrein

 

fb.    in.    pt.

Image Alt
Over mij

Wie is Kelly? Ik ben mama van twee stoere jongens en daarnaast ook al jarenlang klasleerkracht in een schooltje in Antwerpen. Elk schooljaar opnieuw stelde ik vast dat mijn leerlingen het moeilijker en moeilijker kregen om vaardigheden aan te leren, de taal te spreken, gemotiveerd te raken om te leren.  Wanneer een nieuwe leerling midden in het schooljaar pas startte in mijn klas bleek het nog erger. Ze waren niet meer gemotiveerd, hun leerhouding was erg afwachtend en leerverwachtingen waren zeer beperkt. Ik heb lang gezocht naar de voornaamste oorzaken hiervan. 

Naast mijn fascinatie hoe kinderen tot leren konden komen in mijn klas, speelde er zich iets gelijkaardig af in mijn gezinssituatie. Mijn jongste zoon kreeg de diagnose autisme spectrum stoornis. Ook hier stelde ik mijzelf vragen hoe ik hem beter kon helpen en stimuleren bij dagelijkste en schoolse activiteiten. Jaren heb ik gezocht naar professionele mensen die mijn zoon mee konden begeleiden. 

Je kan gerust stellen dat ik altijd zoekende ben geweest, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, naar hoe ik kinderen beter kon helpen bij het leren en begeleiden in hun schoolse en dagelijkse vaardigheden.

Voor meer informatie kan je me bereiken via het contactformulier hiernaast of stuur een mailtje naar hallo@dedenkdoos.com.