DeDenkDoos

Een magische doos voor het kinderbrein

 

fb.    in.    pt.

Persoonlijke begeleiding .

Mijn specialisatie ligt in het begeleiden van 5 tot 14 jarige kinderen.

Ik merk dat hoe hard sommige kinderen hun best ook doen, het leerproces toch ergens vast loopt en het kind extra ondersteuning nodig heeft.

Waar ik samen met kinderen specifiek rond werk:

  • het begeleiden en bijlessen geven rond alle schoolse denkvaardigheden/ vakken + verder verdiepen/ondersteunen/ontwikkelen van denkvaardigheden die het kind nodig heeft bij de verdere schoolloopbaan en in de maatschappij.
  • zelfstandigheid en zelfredzaamheid bij kinderen met ASS ( autisme spectrum stoornis ) en aanverwante stoornissen stimuleren. Dit om de weerbaarheid in onze snel veranderende maatschappij te vergroten. Het versterken en verder aanbieden en verdiepen van ( hogere ) denkvaardigheden. Werken rond gedragsproblemen en/of sociale conflicten.
  • concentratie problemen en problemen met auditief en/of visueel geheugen. Het kind ontwikkelt en stimuleert denkvaardigheden om het geheugen te ondersteunen. Hij leert hoe hij nauwkeuriger en minder impulsief te werk kan gaan en de aandacht meer te focussen.

Als u hulp zoekt, kan u mij geheel vrijblijvend een mail sturen met uw gegevens of vul het contactformulier hiernaast in en ik contacteer u zeker terug.

Vermeld in uw bericht zeker de naam, leeftijd en school van uw kind. Het telefoonnummer van de ouders, email van de ouders en eventueel waarvoor u contact met mij zoekt.