DeDenkDoos

Een magische doos voor het kinderbrein

 

fb.    in.    pt.

Welkom.

Hallo. En Welkom!

Mijn naam is Kelly Smet. Een mediërende leerkracht met een droom en een visie. Vanuit mijn vraag en zoektocht naar hoe ik kinderen kan helpen in hun cognitieve ontwikkeling en hen beter kan begeleiden bij hun schoolse en dagelijkse bezigheden, heb ik de DeDenkDoos opgericht.

Een magische doos voor het kinderbrein.

Heb ik een magische toverstok? Ben ik Harry Potter? Nee, de magie van DeDenkDoos zit in het kneden, vormen en puzzelen met denkvaardigheden om het leerpotentieel van kinderen te vergroten.

100

Begeleiding & workshops

100

Downloadbare materialen

Webshop

100

Kant-en-klare pakketten

Webshop

Mijn leerlingen hebben problemen met te veel informatie in één keer te verwerken. Dit materiaal is enorm geschikt voor mijn leerlingen. Eenduidig, niet te veel informatie op een bladzijde en nodigt de kinderen onmiddellijk uit om mee te doen! Mijn leerlingen vonden het geweldig materiaal.
Sylvia LEERKRACHT BUITENGEWOON LAGER ONDERWIJS
Top!
Shana LEERKRACHT
Ik werkte met het spel giraf- en pinguinpaartjes. Als logopediste vind ik dit een spel dat kinderen uitnodigt om te lezen, in detail waar te nemen en het zoeken en verwoorden van relaties wordt geoefend. Top!
Monica LOGOPEDISTE
In mijn klas heb ik vaak grote verschillen wat leerstof betreft. Met dit materiaal kunnen al mijn leerlingen aansluiten. Het is op maat van iedereen. Al mijn leerlingen zijn actief betrokken!
Ellen LEERKRACHT BUITENGEWOON LAGER ONDERWIJS